Bundl - A journey worth sharing

Menu Close menu
Read in English
admin

november 13, 2015

What we do

In december 2015 vertrokken wij, Jeroen, Sandra en Floyd, met onze camper Europa in. Zonder vast plan en zonder vaste route namen we alle tijd om ons te laten inspireren door dát wat er op ons pad kwam. Onze journey was een avontuurlijke speurtocht naar een manier van leven en werken die meer ontspannen, bewuster en speelser is. De reiscirkel is nu rond. En we zijn op zoek naar een huis in de buurt van Eindhoven om thuis te zijn. Alle ervaringen en inspiratie die we tijdens het reizen opgedaan hebben, willen we delen in ons werk. Jeroen geeft  leiderschaps-, teamtrainingen en persoonlijke coaching onder zijn zakelijke vlag Innergame. Ik, Sandra, start in april weer met mijn yoga-activiteiten die je vindt onder events. Daarnaast wil ik schrijven en fotograferen. Twee passies die volledig in flow brengen.

Jeroen, wat beweegt jou?

Naast het verteren van de reis, ontwikkel ik me verder in alle facetten van ‘het coach zijn’. Ik leer zelf het beste door spelenderwijs te ervaren en door in beweging te zijn. Zo wil ik anderen ook nieuwe inzichten geven. Ik gebruik hiervoor onder andere Deeper Discovery van Insights en de golfmetafoor. Verdieping vind ik op dit moment in de combinatie van TAO met golf. In het golfspel komen direct alle facetten van je karakter naar voren. Bovendien vertaal ik de 18 holes naar je eigen levenslijn. Waar staat jouw vlag? En put jij uit eigen kracht? zijn hierbij essentiële vragen. Het in beweging zijn neem ik heel letterlijk door je mee te nemen de natuur in. Dat kan de golfbaan zijn, maar ook een park, bos of de bergen. Ik begeleid je graag, zowel individueel als in teamverband. Voor meer informatie kijk op Innergame.

Sandra, wat beweegt jou?
 Tijdens de reis heb ik veel verfrissende levens-inzichten mogen ontvangen. De laatste maanden heb ik gebruikt om deze te verankeren in mijn eigen yogapractice en mijn leven. De connectie tussen lichaam én geest boeit me meer dan ooit. Quantum Fysica toont ons wetenschappelijk aan dat we slechts 0,01% materie zijn en 99,99% energie. Wat is dan het potentieel van ons mensen? Deze vraag houdt me dagelijks bezig en laat me iedere dag meer bewegen richting vertrouwen in het grote, de natuur. Met frisse, nieuwe ogen sta ik vol verwondering in het leven. In mijn yogalessen, workshops en in mijn verhalen neem ik je graag mee op ontdekkingstocht. Wil je meer weten over mijn achtergrond? Kijk dan op over Sandra Lensink. Heb je zin om yogalessen te komen volgen? Kijk dan bij Events.

Floyd, wat beweegt jou?

Van nature ben ik als hond altijd in ‘het nu’. Ik leer mijn baasjes hoe het leven in de roedel, alias BUNDL. werkt. In een roedel draait alles om samenwerking, leiderschap, aandacht en energie. Tonen zij deze kwaliteiten niet op een kalme en evenwichtige manier dan weerspiegel ik dit direct in mijn gedrag. Mijn verdere hondse taken zijn snuffelen, wandelen, rennen, speuren, met takken slepen en achter balletjes aan rennen. Wat een dagtaak! En ‘s-avonds ga ik moe en voldaan liggen snurken in mijn mand of bij één van mijn baasjes op schoot. En op welke plek dat is. In de camper of thuis in Amsterdam. Dat maakt voor mij geen verschil. Thuis is waar ik ben.

Comment