Bundl - A journey worth sharing

Menu Close menu
Read in English
admin

november 13, 2015

What we do

In december 2015 vertrokken wij, Jeroen, Sandra en Floyd, met onze camper Europa in. Zonder vast plan en zonder vaste route namen we alle tijd om ons te laten inspireren door dát wat er op ons pad kwam. Onze journey was een avontuurlijke speurtocht naar een manier van leven en werken die meer ontspannen, bewuster en speelser is. Nu, 4 jaar later, hebben wij een voor ons gezonde mix gevonden van cocoonen in Waalre en Europa bestieren met onze camper.

Jeroen, wat beweegt jou?

Het dagelijks leven en mijn trainingen bieden me iedere dag de kans me verder te verdiepen in alle facetten van ‘het gids zijn’. Ik leer zelf het beste door spelenderwijs te ervaren en door in beweging te zijn. Zó wil ik anderen ook nieuwe inzichten geven. Ik gebruik hiervoor de flow formule, de flow type analyse en de wandel, golf of trailrun metafoor. Wist jij dat flow te trainen is? In alle start je flow motor trainingen gaan we samen een reis. We reflecteren op jouw levenslijn zodat je ontdekt waar jouw vlag staat. Waar je naar toe wilt en hoe je daar moeiteloos en in flow kunt komen. Het in beweging zijn neem ik heel letterlijk door je mee te nemen de natuur in. Dat kan de golfbaan zijn, maar ook een park, bos of de bergen. Ik begeleid je graag, zowel individueel als in teamverband. Voor meer informatie kijk op Jeroen Jonk.

Sandra, wat beweegt jou?
 Tijdens de reizen ontvang ik iedere keer weer verfrissende levensinzichten die mijn beeld van mezelf, anderen en de wereld constant verdiept. De connectie tussen lichaam én geest boeit me meer dan ooit. Quantum Fysica toont ons wetenschappelijk aan dat we slechts 0,01% materie zijn en 99,99% energie. Wat is dan het potentieel van ons mensen? Deze vraag houdt me dagelijks bezig en laat me iedere dag meer bewegen richting vertrouwen in het grote, de natuur. Met frisse, nieuwe ogen sta ik vol verwondering in het leven. Op dit moment geef ik zelf geen yogaworkshops of trainingen maar werk ik als de rechterhand van Jeroen voor het ontwikkelen van trainingen én schrijf ik over dé magische staat van zijn, namelijk flow. Mijn eigen flowmotor start ik met schrijven, fotograferen, trailrunnen en yoga.

Floyd, wat beweegt jou?

Van nature ben ik als hond altijd in ‘het nu’. Ik leer mijn baasjes hoe het leven in de roedel, alias BUNDL. werkt. In een roedel draait alles om samenwerking, leiderschap, aandacht en energie. Tonen zij deze kwaliteiten niet op een kalme en evenwichtige manier dan weerspiegel ik dit direct in mijn gedrag. Mijn verdere hondse taken zijn snuffelen, wandelen, rennen, speuren, met takken slepen en achter balletjes aan rennen. Wat een dagtaak! En ‘s-avonds ga ik moe en voldaan liggen snurken in mijn mand of bij één van mijn baasjes op schoot. En op welke plek dat is. In de camper of thuis in Waalre. Dat maakt voor mij geen verschil. Thuis is waar ik ben.

Comment