Bundl - A journey worth sharing

Menu Close menu
Read in English
admin

november 13, 2015

It’s time to bundl.

Wie is BUNDL.?

Hi! Wij zijn Jeroen, Sandra en Dali, alias BUNDL.
In 2015 kozen wij voor méér vrijheid.
Dit betekende dat we zoveel mogelijk op reis gingen met onze camper door berggebieden in Europa.
Een keuze voor een nomadenleven ontstond bij ons vanuit een diep verlangen naar vrijheid.
Het reizen gaf ons ruimte om uit te zoomen op het leven…

Wie zijn we in onze essentie voorbij onze persoonlijkheid?

 

Naar tijd voor elkaar! Tijd om ons verder te verdiepen in onze passies. Naar ruimte voor onbekende afslagen én een veel speelser leven. Een ontdekkingstocht naar diepgaande connecties met inspirerende mensen, locaties en activiteiten. Met verwondering stil kunnen staan bij het moment.

Alle reisinspiratie neemt Jeroen iedere keer weer mee in zijn start je flowmotor  leiderschaps- en teamtrainingen. Wil jij ervaren hoe je jezelf naar een flow staat traint? Kijk dan bij Jeroen Jonk.  Ik, Sandra, schrijf en fotografeer.

Jeroen, wie ben jij?
Al 18 jaar ben ik coach&trainer in mijn bedrijf Jeroen Jonk. Als fervent hockeyer analyseerde ik graag mijn medespelers en onze krachten binnen het team. In mijn werk vertaal ik dit naar het bouwen van topteams binnen bedrijven. Waarbij  leiderschap nemen en leren door ervaren key is. Ik ben heel nieuwsgierig naar mensen en zoek graag het avontuur. Tijdens het reizen verdiep ik iedere keer mijn speelsheid en creativiteit. Ik ben flexibel, meegaand en een goed luisteraar. Ook kan ik eigenwijs, doortastend en soms zelfs koppig zijn. Mijn slogan: ‘Look after yourself, look after each other’.

 

 


Sandra, wie ben jij?

Ik ben Sandra Lensink en 9 jaar geleden begon ik voor mezelf als vitaliteits- en yogacoach. Ik ben van het niet lullen, maar poetsen en zette mensen vanuit mijn enthousiasme letterlijk in beweging. Ik voel sfeer perfect aan en kan daar direct creatief op anticiperen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe wegen en weet deze te verbinden met elkaar. Ik ben (soms te) perfectionistisch. Discipline en vastberadenheid hebben me ver gebracht in mijn leven. Verdieping vind ik in zachtheid naar mezelf en anderen. Op dit moment werk ik als de rechterhand van Jeroen voor het ontwikkelen van trainingen en schrijven over de magische staat van zijn, namelijk flow. Mijn eigen flowmotor start ik met schrijven, fotograferen, trailrunnen en yoga.

 

 

Dali, wie ben jij?
Ik ben een hele lieve, aanhankelijke, energieke hond met nogal een eigen willetje. 6 jaar geleden zocht ik nieuwe baasjes. Na een testweekendje was ik meteen verliefd op Jeroen & Sandra en zij gelukkig op mij. Iedere dag mag ik lekker de bossen in met ze. En ‘s-avonds liggen we soms met z’n drietjes op de bank. Wat heerlijk vind ik dat! Ik voelde op een gegeven moment dat we op avontuur gingen. Wat was ik daarmee in mijn nopjes! Yeah, iedere dag nieuwe terreinen besnuffelen, nog langer buiten spelen en rennen, tot zelfs ik er moe van ben. Nu kijk ik uit naar onze nieuwe woonomgeving ergens rondom Eindhoven zodat ik daar weer lekker de bossen in kan.

 

 

Comment