Bundl - A journey worth sharing

Menu Close menu
Read in English
admin

november 13, 2015

It’s time to bundl.

Wie is BUNDL.?
Hi! Wij zijn Jeroen, Sandra en Floyd, alias BUNDL.
In 2016 en 2017 zijn we met z’n drietjes op reis geweest door Europa met onze camper. De keuze voor een nomadenleven ontstond bij ons vanuit een diep verlangen naar vrijheid. Naar tijd voor elkaar! Tijd om ons verder te verdiepen in onze passies. Naar ruimte voor onbekende afslagen en een bewuster, veel speelser leven. Een ontdekkingstocht naar diepgaande connecties met inspirerende mensen, locaties en activiteiten. Met verwondering stil kunnen staan bij het moment. Nu, twee jaar verder, willen we ons weer vestigen in de buurt van Eindhoven om al onze inspiratie te delen in ons werk. Jeroen geeft  leiderschaps-, teamtrainingen en persoonlijke coaching onder zijn zakelijke vlag Innergame. Ik, Sandra, start in april weer met mijn yoga-activiteiten die je vindt onder events.

1186009_4971604461549_976298151_n

Jeroen, wie ben jij?
Al 17 jaar ben ik coach&trainer in mijn bedrijf Innergame. Als fervent hockeyer analyseerde ik graag mijn medespelers en onze krachten binnen het team. In mijn werk vertaal ik dit naar het bouwen van topteams binnen bedrijven. Waarbij  leiderschap nemen en leren door ervaren key is. Ik ben heel nieuwsgierig naar mensen en zoek graag het avontuur. Tijdens het reizen heb ik mijn speelsheid en creativiteit opnieuw ondekt. Ik ben flexibel, meegaand en een goed luisteraar. Ook kan ik eigenwijs, doortastend en soms zelfs koppig zijn. Mijn slogan: ‘Look after yourself, look after each other’.

Sandra, hoe zie jij Jeroen? 
Jeroen is onze rots in de branding. Hij straalt vertrouwen en zekerheid uit, mensen zijn graag in zijn buurt. Ook opent hij veel nieuwe deuren door op mensen af te stappen en vanuit zijn kracht te vragen wat hij wil. Jeroen is een rasoptimist, een ja-zegger. Hij is van de grote lijnen en kan gehaast en slordig zijn. Mijn hart smelt van zijn ondeugende uitstraling!

 


10983487_10203042432855392_4491945874489658237_oSandra, wie ben jij?

Ik ben Sandra Lensink en 8 jaar geleden begon ik voor mezelf als vitaliteits- en yogacoach. Ik ben van het ‘niet lullen, maar poetsen’ en zet mensen vanuit mijn enthousiasme letterlijk in beweging. Ik voel sfeer perfect aan en kan daar direct creatief op anticiperen. Ik ben altijd op zoek naar ‘nieuwe wegen’ en weet deze te verbinden met elkaar. Ik ben (soms te) perfectionistisch. Discipline en vastberadenheid hebben me ver gebracht in mijn leven. Verdieping vind ik in zachtheid naar mezelf en anderen. I practice what I preach and I love it! Je leest meer over mijn coaching & yoga-ervaring op over Sandra Lensink. Wil je lessen komen volgen? Kijk dan bij Critical Alignment Yoga.

Jeroen, hoe zie jij Sandra?
Sandra is qua energie van de pieken en de dalen, daardoor ‘never a dull moment’. Met verbazing kijk ik naar haar enorme creatieve geest en wilskracht. Als ze soms wat onzeker is, kan ze zich terugtrekken. Prik je daar doorheen, dan ontmoet je veel warmte, liefde & vrolijkheid. Sandra’s drive om zich vitaal te voelen, werkt voor mij aanstekelijk!

 

10505622_10202027472962029_544559641158324723_n

Floyd, wie ben jij?
Ik ben een hele lieve, aanhankelijke, energieke hond met nogal een eigen willetje. 6 jaar geleden zocht ik nieuwe baasjes. Na een testweekendje was ik meteen verliefd op Jeroen & Sandra en zij gelukkig op mij. Iedere dag mag ik lekker de bossen in met ze. En ‘s-avonds liggen we soms met z’n drietjes op de bank. Wat heerlijk vind ik dat! Ik voelde op een gegeven moment dat we op avontuur gingen. Wat was ik daarmee in mijn nopjes! Yeah, iedere dag nieuwe terreinen besnuffelen, nog langer buiten spelen en rennen, tot zelfs ik er moe van ben. Nu kijk ik uit naar onze nieuwe woonomgeving ergens rondom Eindhoven zodat ik daar weer lekker de bossen in kan.

Jeroen en Sandra, hoe zien jullie Floyd?
Toen Floyd in ons leven kwam, werden we ons steeds bewuster van ons gehaaste leven. Om de paar uurtjes liet hij ons weten dat het tijd werd voor een lange wandeling of een spel. Weg achter die computer. Tijdens onze reis voelden we ons met z’n drietjes de koning te rijk. Zoveel vrijheid! Floyd is altijd vrolijk en blij. Hij maakt ons aan het lachen en kruipt heerlijk tegen ons aan als hij voelt dat één van ons verdrietig is. Sinds Floyd in ons leven is voelen we ons een echt roedel, een BUNDL.

 

Comment