Bundl - A journey worth sharing

Menu Close menu
Read in English
Yoga
Sandra Lensink

december 14, 2015

Yoga brings me back to my nature

Yoga is voor mij ‘a way of life’ geworden. Het maakt mij bewust van wie ik ben. Het geeft me rust en ontspanning, maar ook kracht en flexibiliteit. Het is eigenlijk niet in woorden uit te drukken. Na een yogasessie voel ik me steeds een stukje verder ‘ont-wikkeld’ zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Ik kom bij mijn eigen natuurlijke kracht.

Yoga&wandelen in Zwitserland
In 2009 ging ik met één van mijn dierbaarste vriendinnen, Rianne, naar Zwitserland voor een yoga&wandelweek. Over deze week praten we nu nog steeds. Wat een inzichten mocht ik ontvangen tijdens deze, voor mij perfecte, combinatie van yoga&wandelen, in- en ontspanning. En wat was ik onder de indruk van de fijne energie van het echtpaar dat ons begeleidde. Alles klopte! Onbewust heb ik denk ik het universum de boodschap gegeven dat ik zo’n toekomst ook wel voor mijzelf zag…

Mijn ‘ont-wikkeling’
Nu 6 jaar later heb  heb ik de opleidingen stresscounselor, voedingsleer en Oosterse en Westerse medische basiskennis succesvol afgerond. Ik ben de diepte in gegaan tijdens de  3,5-jarige yoga opleiding bij Critical Alignment. In augustus 2013 heb ik mijn yogareis verder uitgediept tijdens een  5-weekse teachertraining Restorative Alignment Yoga in Mexico. Daarnaast volg ik vele workshops en verdiepingsweken op het gebied van yoga, meditatie, persoonlijke ontwikkeling en hardlopen. Zoals Chi-Running bij Marion Meesters, een Wim Hof Week in Polen, een wandel&kompasweek in Schotland, Rebirth of the Soul bij de Gewijde Reis, een sneeuwwandeladventure in Noorwegen, ademtraining bij Purana en een jaarlijkse verdiepingsweek Critical Alignment voor docenten. Tijdens mijn eigen ‘ont-wikkelingsreis’ mocht ik mijn lief, Jeroen, leren kennen. En kijk nu vandaag… Zit ik tijdens onze journey te schrijven in de bergen bij Embrun. Net begonnen aan een nieuwe fase in ons leven….

Schrijven over….
In welke vorm ik mijn ervaringen over yoga, meditatie en ademhaling met jullie ga delen tijdens onze reis is me nog niet helemaal helder. Hoe dit samenvalt met in de natuur zijn en met trailrunning ook nog niet. Ik vertrouw erop dat het universum mij ook hier de weg in wijst…. So, to be continued.

Comment