Bundl - A journey worth sharing

Menu Close menu
Read in English
Jeroen Jonk

februari 22, 2018

Over Sandra Lensink

Spring!
Mijn naam is Sandra Lensink. Yoga, hardlopen, fotograferen en schrijven zijn activiteiten die mijn hart uit volle borst laten zingen. Samen met mijn partner Jeroen en onze hond Floyd vorm ik een reislustige bundel die met de camper en te voet graag de natuur intrekt. Voor mijn werk spring ik elke dag energiek uit bed om anderen te laten ervaren waar hun natuurlijke, moeiteloze kracht ligt. Zowel op fysiek, mentaal als emotioneel vlak.

Yoga
Twaalf jaar geleden begon ik de dag totaal futloos. Een burn-out was de reden voor een nieuw begin en bracht me op het yogapad. Tijdens de lessen Critical Alignment Yoga ervoer ik hoeveel onbewuste spanning ik had opgeslagen in mijn lichaam. Door de oefeningen kwam ik weer in contact met mezelf. Mijn aandacht richten op mijn ademhaling werd letterlijk een verademing. Na de les voelde ik rust, stilte in mijn hoofd, ruimte in mijn borst en stond ik stevig op mijn voeten. Zo werd ik een dagelijkse bezoeker van de Critical Alignment yogamat.

Leven lang leren
De inzichten die ik ontving op de yogamat gaven mij de kracht het roer radicaal om te gooien. In 2010 heb ik mijn baan als marketing&communicatie specialist opgezegd en ben ik weer gaan studeren. Ik heb de opleidingen stresscounselor, voedingsleer en Oosterse en Westerse medische basiskennis succesvol afgerond. Ook heb ik de 3,5-jarige  en de 1-jarige yoga opleiding  Critical Alignment en Critical Alignment Therapie  gevolgd. In augustus 2013 heb ik me verder in yoga verdiept tijdens een  5-weekse teachertraining Restorative Alignment Yoga in Mexico. Daarnaast volg ik vele workshops en verdiepingsweken op het gebied van yoga, meditatie, persoonlijke en bewustzijns-ontwikkeling.

Vitaliteit & Yoga
Tegelijk met het opzeggen van mijn baan heb ik vitaliteits&yogastudio LeefLicht opgericht. Vele mensen heb ik naar een energieker en gezonder leven mogen begeleiden. Dit heb ik gedaan door middel van persoonlijke coaching, workshops en yoga- en meditatiesessies. De laatste twee jaar heb ik samen met mijn partner en onze hond Floyd door Europa gereisd om onszelf verder te ontwikkelen in onze passies en onderweg te werken. Nu de reiscirkel rond is, wil ik al mijn levenservaringen graag weer delen. Met jou, op de yogamat, in workshops of in persoonlijke coaching.

Opleidingen
Ik heb de volgende opleidingen en trainingen gevolgd:

2017              Tao Training bij Reinoud Eleveld
2017              Pranic Healing volgens Master Choa Kok Sui
2017              Online mindfulness & compassietrainingen van Tara Brach, Kim Eng en Eckhart Tolle
2017              Meerdere yoga&schrijfweekenden met Geertje Couwenbergh en Jasmijn Koelink
2016              Transformational Breathing level I t/m IV
2016              Critical Alignment Verdieping en schrijven bij Dakina
2013/2016    Meerdere ademtrainingen en yogaverdiepingsweken
2015              1 jarige Critical Alignment Yoga Therapie opleiding
2013              200hr Restorative Alignment Yoga bij Solstice in Mexico
2012              Wim Hof Week in Polen
2011              Rebirth of the Soul bij De Gewijde Reis
2009/2013 4 jarige Critical Alignment Yoga opleiding
2011              Archetypes kijken bij Insights Discovery
2009/2010 Opleiding tot Vitaliteitscoach met als onderdelen:
Stresscounseling, natuurlijke voeding, beweging, Oosterse en Westerse medische basiskennis

Wil jij meer weten over de lessen?
Kijk dan bij Critical Alignment Yoga of neem direct contact met mij op.
Je kunt me bellen of whatsappen op 06 – 270 95 274 of mailen naar sandra@letsbundl.com

Comment